Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyari rucik!

2008.05.07

 

Miben parádézzunk nyáron?
Korainak tűnhet máris rátérni az idei fürdőruha divatra, de hidd el, hamarabb köszönt majd ránk a banánérlelő meleg, mint gondolnád! Hogy ne kelljen majd fejvesztve vadászni egy megfelelő strandcuccot, nézegesd meg divat tippjeinket!
Üdítő jelenség!

A zöld, beige, föld színekkel, nagy sikert arathatsz, mintha egy igazi a szafariról jöttél volna! Mindeközben légy igazi nő! Fűzöld bikinidhez viselj gyöngy fülbevalót, vastag karperecet és pörgős homokszínű kisruhát.


Trendi színek

Citromsárga, hófehér, fogkrém-zöld, és fekete-fehér. Mindhárom egymással történő kombinálása jó választás lehet. Egy magas sarok szexissé tesz, a strand papucs lazává, trendivé, a könnyű balerina cipő pedig romantikusan nőiessé.Földig érő ruhák

Ne töröld fel vele a padlót, viszont légy benne őrülten szexis! Az extra hosszú ruhák, szoknyák, az óriás méretű kalapok és a nyolcvanas éveket idéző egyrészes fürdőruhák a kifutók legmenőbb darabjai voltak a legnevesebb bemutatókon.

Fürdőruha formák

Ebben az évben tovább hódítanak az egybe szabott darabok, és a fél-bikinik. Izgalmas formákkal, mintázatokkal találkozhatunk az üzletekben. Szerencsére! Csak a fantázia szabhat határt a különféle csatok kreatív játékosságának és az élénk színek vibrálásának. A pánt nélküli, vállakat teljesen szabadon hagyó, de a hasat takaró fazon rendkívül előnyös darab, hiszen a nagy hőségben még farmerrel, topként is viselheted!Munkából a strandra!

Már nem kell sokáig várni, hogy hamarosan kitárják kapuikat a strandok, egy jól előre kigondolt összeállításból pillanatok alatt varázsolhatsz strandszerelést, csupán a papucsot és a táskát kell lecserélned. Autósok előnyben! A csomagtartóban már várakozhat a polyfoam, a vietnámi papucs, és a kedvenc shopping táskád!

Ki kér egy kólát?

A Coca Cola divat már az 1900-as évek eleje óta tombol, de mára igazi divatmárkaként nőtte ki magát. A Retro divatüzletekben is kapható Coca Cola márkajelzésű darabokat örök- trendi cuccként viselhetjük.


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

rihanna17@citromail.hu

(rihnna, 2009.01.23 19:11)

szioka rihnna hogy vagy és hogy mén a val ami.. nem tim szis