Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp

2008.05.04

      

                                                                2008.05

MÁJUSI ELŐREJELZÉS
KOS: (03.21. -04.20.):

Ez a hónap kellemesen telhet, sikereket érhetnek el az élet több területén. Magas lesz az energiaszintjük, jól kommunikálnak, nyitottak és mozgékonyak lesznek. A szerelem lehetőség nyílik csábításra, itt inkább passzívan viselkednek, mint aktívan. Élvezetet nyújthat a gyereknevelés, a vállalkozás vagy valamilyen alkotó tevékenység is. Szívesen utaznak, túráznak, sportolnak. Fontosak lesznek az emberi kapcsolatok - sok segítséget kapnak környezetüktől, amit viszonozni illik. Munkájukat kötelességszerűen elvégzik, de a hónap végétől márfontosabb lesz a szórakozás.

 


BIKA: (04.21. - 05.20.):

Ebben a hónapban nagy energiákkal látnak neki a pénzszerzésnek, de elegendő időt szakítanak szeretteikre is - szívesen töltik szabad óráikat családi körben, vagy kedvesükkel. Munkahelyükön hasznosíthatják kiváló ötleteiket, mozgékonyságukat, kommunikációs készségeiket. Általában kellemes lesz az életük, csak arra ügyeljenek, hogy ne vigyék túlzásba az élvezeteket - evés, költekezés, szórakozás... Időnként hajlamosak lehetnek a türelmetlenségre, kapkodásra is, lazítsanak sokat, kerüljék a konfliktushelyzeteket!

 IKREK: (05.21. - 06.21.):

Ebben a hónapban nagyon magas lesz az energiaszintjük, teljes gőzzel haladnak előre. Néha azért nem árt az óvatosság, különben vitákba bonyolódhatnak, vagy balesetveszély állhat fenn. Érdemes elutazni egy igazi, pihentető vakációra, amikor egy-két hétig nem csinálnak semmit, csak élvezik az életet és lazítanak. Ha vállalkoznak, vagy alkotómunkát végeznek, most rengeteg ötletük lesz. Szerelmi életükben vagy a gyermeknevelés terén is hasznosíthatják kreativitásukat.

RÁK: (06.22. - 07.22.):

Szokásukhoz híven megpróbálják a háttérből irányítani a dolgokat, nem harcolnak nyíltan. Sok területen így is sikereket érhetnek el, például anyagi helyzetük kellemesen alakulhat és élvezhetik a vásárlás örömeit is. Szívesen utaznak, kedvelik a kommunikáció minden formáját. Nyaralásukat ötletesen tervezik meg, esetleg több helyre is ellátogatnak, nem ülnek meg egyhelyben. Aki otthon marad, lakását szépíti kreatívan.

OROSZLÁN: (07.23. - 08.23.):

Fontos lesz a külsejük, a másokban keltett kedvező benyomást. Sokat költenek szépségápolásra, öltözködésre, szívesen járnak szórakozni, társaságba. Céljaikat könnyedén elérhetik, számíthatnak baráti körük hathatós támogatására. Sok jó ötletük lesz, amit elsősorban a pénzszerzés területén igyekeznek kamatoztatni. Alkalom nyílhat egy kiadós utazásra, de fontos lesz kommunikáció minden formája is. Általában kellemes lesz ez a hónap, sikereket érhetnek el.

SZŰZ: (08.24. - 09.23.):

Minden energiájukat a hivatásba, munkahelyi előrejutásba fektetik, de szívesen segítenek másoknak is, például divattanácsokat adnak barátaiknak, vagy kisebb ajándékokat vásárolnak környezetük számára. Saját külsejükre, viselkedésükre is nagy gondot fordítanak. Új terveket is kovácsolhatnak, elsősorban az anyagiak területén. Sok lehet változás az életükben és saját maguk is átalakulhatnak valamilyen módon. Kerüljék a vitákat és a balesetveszélyt!

MÉRLEG: (09.24. - 10.23.):

Szívesen utaznak, nagy lendülettel vetik bele magukat a a szervezésbe, főleg, ha külföldi útról van szó. Ha nem utaznak, akkor szellemi kirándulásokat tesznek - tanulnak, művelődnek. Sok segítséget kapnak barátaiktól, élvezhetik a közös programokat. Általában jellemző lehet a mozgékonyság, az ötletesség, jól kommunikálnak. Érdemes új terveket kovácsolni, álmodozni, de a tervek-álmok egy része még nem jut el a megvalósításig.

 SKORPIÓ: (10.24. - 11.22.):

Fontosak lesznek a pénzügyek, a kutatás, a nyomozás, szívesen hatolnak a dolgok mélyére, érzéseik néha szélsőségessé válhatnak. Munkahelyükön kevésbé aktívak, szívesen veszik, ha mások végzik a munka oroszlánrészét. Számíthat barátai segítségére, esetleg új barátokat is szerezhet. Mivel intenzív lelki életet élnek, hajlamosak lehetnek a háttérbehúzódásra, ábrándozásra, titkos tervezgetésre. Közérzetük kellemes lehet, esetleg néha túlzásbavihetik az élvezeteket.

NYILAS: (11.23. - 12.21.)

Alkalmas lehet az idő egy kellemes külföldi utazásra, vakációra. Szívesen ismerkednek, de kerüljék a vitatkozó kedvű embereket és a balesetveszélyt. A nyaralás mellett fontos lesz a hivatás is, ha szabadságon vannak, akkor is figyelemmel kísérik, mi történik a munkahelyen. Baráti körül rendszeresen ötleteked ad és közös utazásra is lehetőség nyílik. Általában kedvező eseményekre számíthatnak, de néha belső bizonytalanság léphet fel, vagy úgy érzik, valaki beleavatkozik az életükbe.

BAK: (12.22. - 01.20.):

Mint mindig, most nagyon fontos lesz munka, a hivatásbeli előrejutás, minden más csak ezek után következhet. Nagy energiákkal haladnak előre, nem hátrálnak meg a viták elől sem. Pénzügyeik kellemesen alakulnak. Ha szabadságot vesznek ki, akkor sor kerülhet egy kellemes külföldi (vagy hosszabb belföldi) utazásra is. Kedvet kaphatnak a tanuláshoz, politizáláshoz is. Általában jól érezhetik magukat, de hajlamosak lehetnek az idegeskedésre - fontos, hogy ne hajtsák túl magukat.

VÍZÖNTŐ: (01.21. - 02.19.):

Ebben a hónapban hódítás, a csábítás, a szerelmi élet lesz a legfontosabb. Ha vállalkoznak, vagy kreatív munkát végeznek, ebbe is nagy energiákat fektetnek. Gyermekei nevelésére is sok időt szánnak, főleg az erkölcsi értékek átadása lesz lényeges. Szívesen járnak társaságba, keresik a népszerűséget, esetleg nyilvános szereplést is vállalnak. A fennmaradó időben pénzt keresnek vagy utaznak. Általában szerencsések lehetnek, de néha alkalmazkodniuk kell másokhoz.

 HALAK: (02.20. - 03.20.):

Fontos lesz a többi ember véleménye, szívesen járnak most társaságba, keresik a szórakozást, a barátokat. A népszerűségnek azonban ára van, kritika érheti Önöket a családtagok részéről, nehezen kerülhetik el a vitákat. Nagy energiákkal rendezik otthonukat és családjukat (ha hagyják), de nem minden alakul tökéletesen. Egészségük érdekében legyenek mértékletesek az étkezésben, szórakozásban! Ha akadályba ütköznek, ne erőltessék az előrehaladást, inkább pihenjék ki magukat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gnjdzhrjr

(khiohujoiw4hzu, 2009.08.23 14:58)

gfcsdzhjgvsurilbghézoe