Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cameron Diaz

2008.05.06

Cameron Diaz

Cameron Diaz

születési név   becenév
 Cameron Michelle Diaz    Cami
születési idő   névnap
 1972. augusztus 30.    július 18.
születési hely   csillagjegy
 San Diego, California, USA    Szűz
foglalkozás   magasság
 színésznő    175 cm
családi állapot   szemsz�n
 hajadon, nincs gyerek    kék
partner   hajszín
     szőke

Összeomlott Cameron Diaz: a népszerű hollywoodi színésznő elvesztette édesapját. Az 58 éves Emilio Diaz teljesen váratlanul hunyt el egy kaliforniai kórházban. A kubai származású férfi influenzás lett, melyet azonban nem feküdt ki, és tüdőgyulladást kapott, amely végzett vele – tudta meg a TMZ internetes sztármagazin.

Emilio Diaz halála sokkoló volt a családnak, mivel a férfi kitűnő egészségnek örvendett. Lánya éppen egy filmet forgatott, amikor megtudta a hírt, és azonnal otthagyta a forgatást – tudta meg a honlap.

Bár már jó ideje Justin Timberlake-kel randizgat, összeköltözésről szó sincs: a szőke sztár nagyon is szeret egyedül lakni. Macskáit
ideális lakótársnak tartja, a pénznél is fontosabbak számára a barátai, és bár Shrekben hercegnőt szinkronizál, nem hisz a tündérmesékben.
Bár jelenleg Justin Timberlake-kel randevúzgat, Cameron Diaz nagyon is
szeret egyedül lakni. "Nem hiszem, hogy együtt tudnék élni bárkivel is" - nyilatkozta a szőke színésznő a New York Daily News-nak. "Szeretek egyedül lenni, jól elvagyok a macskáimmal. Régi álmom, hogy eltölthessek egy hónapot teljes magányban, hogy senkihez se kelljen szólnom egy szót se." Tekintve a sztárok életmódját, ez nem egyszerű, de Diaz azt állítja, tud időt szakítani a magányra is. "Valahogy mindig megoldom, de szükségem is van rá, hogy egyensúlyban tudjam tartani az életem" - mondta Diaz.

A barátait tartja az igazi értéknek

Bár a színésznő filmenként 11,3 millió fontot (4.250 millió forintot) kaszál, azt állítja, az életmódja nem mondható extravagánsnak. "A pénz stabilitást és biztonságérzetet ad, és ez tökjó. Ráadásul minderre a megkeresett pénzemnek csak egész kicsi részét kell elkölteni. A fő értéket számomra az engem körülvevő barátok jelentik" - fogalmazott a filmsztár. "Különben is, senkinek semmi köze ahhoz, mennyit keresek. Olyan indiszkrét és durva dolog ezt firtatni!"

Sose akart mesebeli hercegnő lenni

Diaz most épp a Shrek 2. bemutatójára utazott Cannes-ba, ugyanis ő kölcsönzi a hangját a rajzfilmbeli óriás menyasszonyának, Fiona hercegnőnek. A színésznőt elkísérte párja, Justin Timberlake is, aki viszont testi valójában is feltűnik a rajzfilmben: a rajzfilm alkotói szerint ugyanis egy mesebeli hercegnő lányszobájának falán is csak ugyanaz van, mint minden lányszobáén: egy Justin Timberlake poszter. Diaz jót derült, amikor először szembesült a filmben a vicces utalással: "Esküszöm, nem az én ötletem volt, nem is tudtam róla! Amikor viszont megláttam, óriási poénnak találtam!"

A mesefilm szinkronizálása ellenére a színésznőt magát gyerekként egyáltalán nem tudták elvarázsolni a tündérmesék. "Miért visel valaki például üvegcipellőt? Mit lehet abban csinálni?" - értetlenkedik a mesék romantikájára kevéssé fogékony Diaz. "Gyerekkoromban én inkább a Gyalogkakukkot néztem, azon legalább lehetett nevetni."

Cameron Diaz új élete

Egész életében rajongott az apjáért, az összes férfit hozzá mérte. Ám most könnyes szemmel, mégis mosolyogva köszönt el hirtelen elhunyt édesapjától, ahogy ő is szerette volna.

 


Egy kaliforniai étterembe érkeztek a gyászolók, farmerban, hawaii ingben, virágcsokrokkal a nyakukban, hogy végső búcsút vegyenek a mindig vidám Emilio Diaztól.

„Apu nem szeretné, ha sokáig szomorkodnánk – monda Cameron –, ezért nincs is szükség
a fekete ruhákra. A megjelent barátok és kedves ismerősök miatt könnyebb elviselni a hiányát. Én is érzem, hogy nagyon sokan szerették. Apát nem lehetett olyan rossz kedvében találni, hogy pár kedves szava ne lett volna. Hitt a hűségben és az adott szóban. A vidámsága és a tiszta lelke mindig velem lesz.”

Szerelmei is melléálltak

„Az élet ünnepé”-re keresztelt megemlékezésre Diaz két korábbi szerelme is ellátogatott. Justin Timberlake-kel tavaly szakítottak, három év együttélés után. Bár nem árulták el, hogy mi volt az ok, Cameron mindig is apjához hasonló párt keresett, és a nála nyolc évvel fiatalabb énekes ezt az érzést nem tudta neki megadni. Közösen hozták meg a döntést, hogy vége, ennek ellenére Diaz nagyon nehezen viselte a szétválást. Hónapok teltek el, míg rendeződött a kapcsolatuk. A múlttól függetlenül nagyon jólesett neki, hogy Justin elment a megemlékezésre.

Timberlake után pár perccel érkezett John Mayer, akivel tavaly nyáron ismerkedett meg. A gitárossal nem járt sokáig, de barátok maradtak. És ezen az sem változtat, hogy mostanában a zenész már Jennifer Aniston körül legyeskedik. Cameron meghatódott John látogatásán, nem is számított rá, de mint később kiderült, a srác a legjobbkor érkezett. Apukáját anyjával és nővérével gyászolják, így elkelt a férfi segítsége a ceremónián.

„Apa egyszer azt mondta, arra a legbüszkébb, hogy két csodálatos lányt nevelt fel, akik jobb emberek lettek, mint ő – nyilatkozta a színésznő –, és hogy ennél többet nem is kívánhatna.”

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.